Jan Tvernø
  • Jan Tvernø
    Mit navn er Jan Tvernø - Jeg er et helt almindeligt menneske, som på min egen kringlede facon, har formået at skabe en usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget privilegeret menneske og har noget at byde på af almen interesse. Jeg holder foredrag, fordi jeg gerne vil medvirke til at afmystificere og afdramatisere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige interkulturelle møder med helt almindelige mennesker, i eksempelvis Sudan, Iran, Bolivia, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea. https://jantvernoe.dk/

X - CCCP – Identitetskriser på Østfronten

Jan Tvernø

Lyder Transnistrien, Gagausien, Nagorno-Karabakh, Karalkalpakstan og GornoBadakshan bekendt og som kandidater til dit næste rejsemål? 
Jan Tvernø tager dig med på en spændende, humoristisk og levende illustreret rejse fra vores egen baghave i Østeuropa via Stalins barndomshjem i Kaukasus til de svært tilgængelige grænseområder i den tidligere sovjetrepublik mod Afghanistan og Kina, hvor vi dykker ned i historien for at forstå nutidens spraglede verdenskort.
Vi kommer forbi både hammer og segl, Leninstatuer, miljøkatastrofer og moderne tider med dyre biler og Gucciure. Samtidig skildres også nogle smukke nationer med dybe traditioner og gæstfrie befolkninger.

Praktisk info

Foredraget kan også købes i en pakke på 2 formiddags foredrag til kr. 150,- Søg på hold 92802
Nummer
01804 - X - CCCP – Identitetskriser på Østfronten
Første mødegang
tirsdag den 18.02.20 kl. 10:30 - 12:30
Undervisere
Adresse

Kanten, Østervej 2, 4640 Fakse

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 90,00
tirsdag den 18.02.20

Kl. 10:30 - 12:30

Med Jan Tvernø

Østervej 2, 4640 (Kanten)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom