Eksklusive foredrag
  • Rasmus Krath
    Foredragsholder, 43 ÅR Rejst i 80 lande og holdt over 1000 foredrag Medlem af Eventyrernes Klub og De Berejstes Klub Produceret film til DR om Somalias pirater - vist i 25 lande
  • Jan Tvernø

    Mit navn er Jan Tvernø - Jeg er et helt almindeligt menneske, som på min egen kringlede facon, har formået at skabe en usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget privilegeret menneske og har noget at byde på af almen interesse.

    Jeg holder foredrag, fordi jeg gerne vil medvirke til at afmystificere og afdramatisere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige interkulturelle møder med helt almindelige mennesker, i eksempelvis Sudan, Iran, Bolivia, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea.

    https://jantvernoe.dk/

LOF på "Kanten"

Eksklusive foredrag

LOF Faxe har lejet Biograf Kanten. Her kan du høre 2 fantastiske og spændende foredrag på tirsdage, imens du sidder dejligt i biografens bløde stole. Prisen er inkl. kaffe eller te i pausen. 

19. november 2019 Rasmus Krath
"Brasilien - verdens dejligste land - i krise"
Foredragsshow om Latinamerikas største nation. Rasmus Krath har rejst tolv gange i Brasilien og samler her sine oplevelser og tanker i et foredragsshow om den store nation, der for alvor har gjort sin entré på verdensscenen. Mens Europa led nød og nedgang under finanskrisen, havde Brasilien medvind og bevægede sig mod bedre tider. Landet blev 194% rigere på ti år, og man talte om en ny stormagt i det globalpolitiske spil. Men i dag er udviklingen vendt, og Brasiliens fremgang er sat på pause. Hvad er der sket? Nutidens Brasilien er kompleks og rummer både skønhed, grusomhed, overflod og fattigdom. I showet binder Rasmus trådene sammen og viser vej igennem både det smukke, det dragende og det onde i Latinamerikas største land. Foredraget krydres med live-musik på guitar og en vaskeægte brasiliansk samba-tromme - der larmer!

18. februar 2020 Jan Tvernø
"X- CCCP – Identitetskriser på Østfronten"
Lyder Transnistrien, Gagausien, Nagorno-Karabakh, Karalkalpakstan og GornoBadakshan bekendt og som kandidater til dit næste rejsemål? 
Jan Tvernø tager dig med på en spændende, humoristisk og levende illustreret rejse fra vores egen baghave i Østeuropa via Stalins barndomshjem i Kaukasus til de svært tilgængelige grænseområder i den tidligere sovjetrepublik mod Afghanistan og Kina, hvor vi dykker ned i historien for at forstå nutidens spraglede verdenskort.
Vi kommer forbi både hammer og segl, Leninstatuer, miljøkatastrofer og moderne tider med dyre biler og Gucciure. Samtidig skildres også nogle smukke nationer med dybe traditioner og gæstfrie befolkninger.

 

 

 

Praktisk info

Foredragen kan også købes enkeltvis til kr. 90,-
Nummer
92802 - LOF på "Kanten"
Første mødegang
tirsdag den 19.11.19 kl. 10:30 - 12:30
Adresse

Kanten, Østervej 2, 4640 Fakse

Se på kort

Mødegange
2
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 19.11.19

Kl. 10:30 - 12:30

Med Rasmus Krath

Østervej 2, 4640 (Kanten)

Se på kort

tirsdag den 18.02.20

Kl. 10:30 - 12:30

Med Rasmus Krath

Østervej 2, 4640 (Kanten)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom