Nytårskoncert i Odense

Nytårskoncert Odense

Koncertbus til Odense Koncerthus! - denne gang atter lørdag eftermiddag efter pres fra publikum.

LOF og Ældre Sagen i Faaborg har bestilt en dejlig varm bus og de bedste billetter i salen til denne festlige Nytårskoncert med Odense Symfoniorkester. Der er hygge og samling om kaffe og kage inden koncerten, og der er en forfriskning til alle deltagere i pausen - midt i koncerten.

Vi mødes i fælles flok ved Biblioteket i Herregårdscentret kl. 13.15 senest. Bussen afgår fra Herregårdscenteret i Faaborg  kl. 13.30, og vi forventer hjemkomst til Faaborg ca. kl. 18.00. Nogle har egne traditioner, og nu er aftenen igen til fri disposition.

Odense Symfoniorkester  vil med et brag af en nytårskoncert hjælpe os med at skyde 2020 ind. Festligt, sjovt og folkeligt bliver det, når scenen overlades til Preben Kristensen, der som tidligere med sit vid og bid vil guide os gennem en kavalkade af nytårsfriske wienervalse, smækre musicalhits og små perlende overraskelser. Den unge danske sopran Berit Barfred-Christensen spiller op til konferencieren og lader sin gnistrende stemme sprede sopranbobler og nytårsbrus.

Kom godt med ind i det nye år, nyd turen, den herlige musik og den gode stemning. Pris pr. person kr. 500, som dækker bustransport tur/retur Faaborg-Odense, kaffe og kransekage før koncerten og forfriskning i pausen vin/øl/vand.

Nummer
201001 - Nytårskoncert i Odense
Første mødegang
lørdag den 11.01.20 kl. 13:15 - 18:00
Adresse

Parkeringspladsen, Herregårdscentret, 5600 Faaborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 500,00
lørdag den 11.01.20

Kl. 13:15 - 18:00

Med Bo Lessmann Petersen

Herregårdscentret, 5600 (Parkeringspladsen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom