En naturnørds bekendelser - Morten D.D.

Selv om det altid er naturen, det handler om, byder tilværelsen som KRATLUSKER i sandhed på sære hændelser. Og når man har været kratlusker sammen andre skøre kratluskere i mere end 20 år, er der efterhånden kommet mange historier på bagtapetet.

 

Vær med, når Morten D.D. - kendt fra TV - i dette standup-show virkelig får rørt dine lattermuskler, når han fortæller om skovflåter på steder, hvor solen aldrig skinner, på en flugt gennem skovbunden i splitternøgen tilstand med uhyrlige mængder finsprit, blå gummihandsker og forfærdende omstændigheder. Det er nemlig sådan, at naturen aldrig kan planlægges i deltaljer, og derfor bliver man gang overrasket og - i næsten mest bogstavelige forstand - taget med bukserne nede.

 

Morten D.D. er naturvejleder, biolog og museumsinspektør og en af landets mest kendte naturformidlere. Han har gennem mange år underholdt avislæsere, tv-seere og radiolyttere med sine begejstrede historier fra og om naturen. Han har bl.a. været vært på den kendte TV-serie "Bidt af naturen" og været på hold med Sebastian Klein i udsendelsen "Hvem finder først dyrene ?" ... Nu kan du opleve ham her for fuld udblæsning lokalt på Korinth Landbrugsskole - kom og vær med ...

Nummer
192906 - En naturnørds bekendelser - Morten D.D.
Første mødegang
mandag den 11.11.19 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Salen, Spanget 7, 5600 Faaborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 90,00
mandag den 11.11.19

Kl. 19:00 - 21:30

Med Morten D.D.

Spanget 7, 5600 (Salen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom