Den Skaldede Kok - I medgang og misbrug

  Foredraget tager udgangspunkt i hans bog med samme titel. Vi kommer hele vejen rundt om Olsen's liv helt fra barndom til hans lange karriere i køkkenet, forbi kvinderne og op på scenen som rockmusiker.

  For første gang løfter han sløret for, hvad der foregik bag kulissen - både før, under og efter tv-lamperne var slukket. Han fortæller om, hvordan det var pludselig at blive et kendt ansigt, og hvad der fulgte i kølvandet på det. Og hvordan han i sine yngre dage havde et vildt temperament, der gjorde, at han gavmildt delte håndmadder ud og aldrig gik af vejen for en god slåskamp.

   

  Olsen fortæller med ærlighed og humor om et hårdt liv, hvor han altid har gjort tingene på sin helt egen måde, og hvorfor bikermiljøet – på godt og ondt – tiltrak ham. Han beskriver sig selv som misbruger i enhver henseende, og hans indre dæmoner har gang på gang været ved at tage livet af ham.

   

  Han har simpelthen været igennem det hele; offentlig nedtur, depression, fedmeoperation, konkurs. Hertil hører også beretningen om, hvordan det var at gå fra at drive restaurant Perlen i Tivoli med 47 ansatte til at miste alt – og lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling og modtage kontanthjælp.

   

  Dette er Carsten Olsens egen fortælling – helt uden filter. Han medbringer selvfølgelig bogen som kan købes på stedet.

  Nummer
  212405 - Den Skaldede Kok - I medgang og misbrug
  Første mødegang
  tirsdag den 29.03.22 kl. 19:00 - 21:00
  Adresse

  Helios Film- og Kulturhus, Banegårdspladsen 7, 5600 Faaborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Foredrag
  DKK 175,00
  tirsdag den 29.03.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Christina Hjelt Jørgensen

  Banegårdspladsen 7, 5600 (Store Sal)

  Se på kort