}

"Som sunket i jorden" v/Kristian Bech

 

 

TV-vært og tidl. Politiassistent Kristian Bech giver i sit foredrag tilhørerne en helt unik mulighed for at komme bag om sit politi- og TV-arbejde, hvor vi hører hvordan Kristian lærte at styre sin indre ”pivskid”, når nervøsiteten for fejl meldte sig på banen. Kristian Bech fortæller åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer og sammenhold, underretninger og tvivl, som både fulgte ham i politiet og også på TV skærmen. Et Kristian Bech foredrag er underholdende, men også alvorligt, når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv og gå efter sine drømme.

 

Vi kender Kristian Bech fra TV2, hvor han har stået i spidsen for en lang række programmer, herunder ”Station 2”, ”Tæt på” og ”Som sunket i jorden”. Kristian er udover rollen som TV-vært også tidligere politiassistent og var alt – fra gadebetjent til efterforsker samt en del af en af politiets hemmelige overvågningsenheder. I sine programmer trækker Kristian ofte på sin baggrund fra politiet, ligesom han giver et ærligt og personligt billede af det miljø, han færdes i.

Kristian Bech har endvidere været vært på kanal 5 programmet "Eftersøgt - med Kristian Bech", hvor han rejste verden rundt i jagt på eftersøgte kriminelle.

Kristian Bech har udgivet bogen "Kristian Bech - På patrulje", hvor han foruden en masse spændende politihistorier også fortæller meget personligt om sin opvækst i Jyllinge ved Roskilde. Endelig beretter Kristian Bech om årsagen til, at hans foretrukne opgave i politiet var noget så ubehageligt som at underrette familier om dødsfald.

 

Nummer
1181 - "Som sunket i jorden" v/Kristian Bech
Første mødegang
torsdag den 29.10.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Dr. Dagmarsvej 200, 3650 Ølstykke (Egedal rådhus)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
torsdag den 29.10.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Christian Bech

Dr. Dagmarsvej 200, 3650 (Egedal rådhus)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom