Halv mand - helt menneske

 

Forfatter og foredragsholder René Nielsen fortæller sin personlige historie.

Tænk det utænkelige. At vågne op på et sygehus og ved selvsyn konstatere, at begge ben er væk. Et scenarie, der får dagligdagens udfordringer, forandringer og små konflikter til at blegne.

Det utænkelige blev virkeligheden for René Nielsen.

 

I dette livsbekræftende og inspirerende foredrag fortæller han om sit livs vigtigste erkendelse – nemlig den, at han aldrig nogensinde ville få sine ben tilbage. Uanset hvad han gjorde, uanset hvem han bebrejdede, uanset hvor meget bitterhed han kunne mobilisere.

 

I et humoristisk og tragikomisk foredrag sættes forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere – at plejer for alvor er død?

 

Populært sagt kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få mennesker til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate – det er noget vi selv skal vælge at være.

 

Oplev et fantastisk foredrag, der blander humor og alvor. René Nielsen tager udgangspunkt i sin egen usædvanlige historie, og for ham er intet umuligt – hvis blot man har den rigtige indstilling og er motiveret.

Du kan også betale via Mobilepay nr. 65089 med angivelse af hold nr. og navn. Du skal blot indmelde dig på sædvanlig vis og se bort fra indbetalingskortet

 

Nummer
981 - Halv mand - helt menneske
Første mødegang
torsdag den 24.10.19 kl. 19:00 - 20:50
Undervisere

Adresse

Rådhustorvet, 3660 Stenløse (Stenløse Rådhus)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 125,00
torsdag den 24.10.19

Kl. 19:00 - 20:50

Med

Rådhustorvet, 3660 (Stenløse Rådhus)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom