Gråzone

En barsk fortælling v. René Dahl Andersen

Gråzone er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kender til! Om infiltrering af hårde kriminelle miljøer og arbejde som undercover agent på farlige missioner. True crime, når det er bedst eller værst…

René Dahl Andersen har været i en anden verden – den hårde, kriminelle – som menigmand kun har begrænset kendskab og adgang til. En skyggeverden, der på sin egen facon fascinerer de mange, som iagttager – og korrumperer de få, der virkelig har været der. Også dem, der under dække er gået ind i denne kyniske verden i den gode sags tjeneste – Politiets og samfundets. Dette er René Dahl Andersens historie – om forløbet fra ung, idealistisk og talentfuld politibetjent over status som Wonder Boy i politiets specialafdelinger indenfor narkokriminalitet – til at begå én fatal fejl med katastrofale følger for både person og karriere… Fortalt af manden selv – med sjæl, indlevelse, ærlighed, troværdighed og personlig erkendelse. Det er fascination, spænding, action og ægte true crime!

Udover et spændende kig ind i en fascinerende underverden, stiller foredraget Gråzone også det fundamentale spørgsmål? Kan et samfund med dets politi tillade at bryde loven – for at opretholde selvsamme bedst muligt? Helliger målet midlet?

Nummer
2102-403 - Gråzone
Første mødegang
tirsdag den 05.10.21 kl. 19:00 - 20:40
Undervisere
Adresse

Egedal rådhus, Dr. Dagmarsvej 200, 3650 Ølstykke

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 160,00
tirsdag den 05.10.21

Kl. 19:00 - 20:40

Dr. Dagmarsvej 200, 3650 (rådhussalen)

Se på kort