Foredrag med psykolog og forfatter Marie Brixtofte

 Marie fortæller om sin barndom og opvækst med sin far, den populære Farumborgmester og Venstrepolitiker Peter Brixtofte, som kæmpede med et massivt alkoholmisbrug.

Oplev et foredrag, der handler om, hvordan det er at vokse op med en far, der drikker. Få en personlig og ærlig indsigt i misbruget, omsorgssvigtet og om kampen for at beskytte sin far og hans omdømme.

Peter Brixtofte døde i 2016, og derfor fortæller Marie også om, hvordan hun blev væltet omkuld af den store sorg.

Marie Brixtofte har også beskrevet sin historie omkring farens alkoholmisbrug i bogen "Kun når det regner". Her kommer hun ind på alle de påvirkninger, som hendes fars misbrug og død har haft på hende og hendes liv - både på godt og ondt.

Hvis vi lærer at tale sammen om alkoholmisbrug, så bliver det lettere at hjælpe pårørende og dem, der selv er ramt af et alkoholmisbrug. Marie er i dag autoriseret psykolog hos organisationen Børn, Unge & Sorg og bruger sine egne erfaringer til at tale med dem, der befinder sig midt i en svær periode.

Foredragen afholdes på Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke (i bibliotekssalen/kælderniveau) ved Ny Toftegårdsvej).

Du kan også betale via Mobilepay nr. 65089 med angivelse af hold nr. og navn. Du skal blot indmelde dig på sædvanlig vis og se bort fra indbetalingskortet.

Nummer
980 - Foredrag med psykolog og forfatter Marie Brixtofte
Første mødegang
tirsdag den 10.03.20 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere

Adresse

Ny Toftegårdsvej, 3650 Ølstykke (bibliotekssalen i Ølstykke)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
tirsdag den 10.03.20

Kl. 19:00 - 20:30

Med

Ny Toftegårdsvej, 3650 (bibliotekssalen i Ølstykke)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom