Genåbning af LOF Djursland maj 2021

Genåbning af LOF Djursland maj 2021

Coronapas

Ved genåbning af vores aktiviteter, vil der fra myndighedernes side være krav om fremvisning af coronapas. Det betyder, at du som kursist skal være færdigvaccineret, have overstået infektion eller være testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test). Børn under 15 år vil være undtaget. Coronapasset vil både kunne vises gennem den officielle app "MinSundhed" eller med fysisk dokumentation til din underviser ved fremmøde til undervisningen. 

Hvordan kan vi hjælpe hinanden
Vi beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os.
Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi derudover indført en række ekstra retningslinjer for at sikre, at al undervisning kommer til at foregå i trygge rammer:

Afstand
Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der kan sikres den anbefalede afstand mellem deltagere.
Ved foredrag og klasseundervisning i egne undervisningslokaler tilstræber vi god plads mellem alle deltagere med en passende stoleopstilling.
Vi anbefaler, at du ikke møder op lang tid inden din undervisning begynder, men kun til tiden for at begrænse antallet af forsamlede mennesker på de enkelte undervisningssteder. Vent eventuelt udenfor eller hold behørig afstand til andre, mens du venter på at komme ind i lokalet.

Hygiejne
Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet – medbring selv håndsprit.
På bevægelseshold, hvor der benyttes redskaber, skal du selv medbringe disse og møde op omklædt til undervisningen. Se på dette link hvor du kan købe nogle af vores tidligere anvendte redskaber:  https://lof.dk/media/15217/liste-over-materialer-til-yoga-og-pilates-til-hjemmesiden.pdf

 

Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler. Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du ligeledes blive kontaktet direkte.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: https://coronasmitte.dk/