ved Birthe Moksha

Foredrag om meditation og mindfulness

ved Birthe Moksha

Flere og flere almindelige danskere vågner dagligt op med følelsen af at livet er uoverskueligt. Hamsterhjulet kører - stærkere og stærkere - selv om du knokler for at få det bedre hele tiden.

Pludselig sker der for meget på arbejdet eller på hjemmefronten, med børnene eller helbredet. Et godt, gammelt udtryk siger, at når man hælder for meget op, så er det den sidste dråbe, der får hele bægeret til at flyde over.

”Vi har en tendens til at tro, at lykken hele tiden ligger lidt ude i fremtiden. Men vi oplever ikke dette fantastiske liv når vi har så travlt - og den skønne nektar og næring fra selve livet mister vi, i vores iver efter at gøre det hele bedre og bedre, og komme væk fra det der gør ondt. Ved at tillade os selv at mærke lidelsen, får vi også mulighed for at begynde at ændre på vores relation til det vi oplever. Vi kan ikke stoppe bølgen men begynde at lære at surfe.”

Sådan fortæller foredragsholder, sygeplejerske og psykoterapeut, Birthe Moksha, der er foredragsholder denne aften, hvor vi sammen undersøger det stressede liv… Og finder veje til at navigere ud af det.

Birthe Moksha er aut. sygeplejerske, psykoterapeut og underviser i mindfulness-baseret stress reduktion. Hun har undervist professionelt i meditation gennem de sidste 12 år, og vil i foredraget give et bud på dagligdagens faldgruber i forhold til vores mentale sundhed og trivsel.

Der vil undervejs indgå enkelte små øvelser i Mindfulness og Compassion.

Nummer
1006 - Foredrag om meditation og mindfulness
Første mødegang
torsdag den 19.09.19 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere
Adresse

Hornslet Bibliotek, Tingsalen, Tingvej 35, 8543 Hornslet

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 50,00
torsdag den 19.09.19

Kl. 19:00 - 20:30

Med Birthe Moksha

Tingvej 35, 8543 (Tingsalen)

Se på kort