Fyldt chokolade for begyndere

    Har du lyst til at prøve at lave dine egne fyldte chokolader så har du nu chancen. Holdet er for nybegyndere. Lær at temperere chokolade så dine fyldte chokolader bliver blanke og fine. Vi lærer også at dekorer vores chokolade.

    Praktisk info

    Medbring gerne: Plastik skål tynd (ikke margrethe skål) dejskraber, termometer, malerspartel, tynd paletkniv, chokoladeform, chokolade (Gerne Callebaut) kraftige spøjteposer og evt dust til dekorering. Læreren gennemgår, hvad I skal medbringe den første gang. Første gang vil være en introduktion til chokoladeverdenen.
    Nummer
    2130 - Fyldt chokolade for begyndere
    Første mødegang
    torsdag den 11.11.21 kl. 19:00 - 20:40
    Undervisere
    Adresse

    Nexø skole Paradisbakke skolen, Kong Gustavsvej 10 A, 3730 Nexø

    Se på kort

    Mødegange
    4
    Pris
    Almen
    DKK 595,00
    torsdag den 11.11.21

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 18.11.21

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 25.11.21

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort

    torsdag den 02.12.21

    Kl. 19:00 - 20:40

    Anja Kure Pedersen

    Kong Gustavsvej 10 A, 3730 (Skolekøkkenet)

    Se på kort