• headline

  FLEX - Puls - Styrke - Velvære

  Med vores FLEX-hold kan du træne alle de gange du vil på en uge. Træningen er planlagt så du kommer hele kroppen igennem.

  Læs mere her
 • headline

  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og være først med alle nyheder og gode rabatter.

  Tilmeld dig her
 • headline

  Tag en sprogtest

  Kunne du også godt tænke dig at lære et nyt sprog eller måske opfriske et gammelt? Og er du i tvivl om, hvilket niveau du er på?

  Læs mere og tag testen her
 • headline

  Motion for hele familien

  Ved LOF har vi mange hold for børn og deres familier, fra babykravl til rollingehop. Vi har også hold for gravide og efterfødselshold.

  Se alle hold her

Motionshold

Kursus

Living Academy

Living Academy er vores lækre lokaler i Hørsholm, hvor du kan træne efter Body Balance systemet, der er udviklet af Bettina Laxholm Delfs. Holdene er små, så der er plads til, at alle kan få individuel vejledning.

Se alle hold her
Kursus

FLEX -Puls - Styrke - Velvære

FLEX - Puls - Styrke -Velvære er et nyt koncept ved LOF, hvor du kan mikse og matche hold på alle hverdage, så du får trænet hele kroppen. FLEX er for motionisten der ønsker det bedste af det hele.

Se alle hold her

Aktuelle ture og foredrag

Ordblinde - og voksen danskundervisning

Kursus

Gratis ordblindeundervisning

Er du eller er en du kender ordblind? Så har vi mange hold til dig. Vores hold er små, så der er plads til alle. Ring til vores konsulent og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se alle hold her
Kursus

Gratis dansk og matematik for voksne

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til dansk og matematik, så har LOF mange kurser specielt til dig over hele Nordsjælland og på alle tider af dagen. Og så er det faktisk gratis.

Se alle hold her