Rundvisning på Københavns Politigård

Tilmeldingsfrist: Mandag den 3. marts 2020.  LOF Frederikssund sælger et begrænset antal billetter for LOF Skolen i Holte.

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund, og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. De har mange gode historier om arbejdet på Politigården. Det er dog ikke alle historier, som er lige egnede for børn.

Københavns Politigård er hovedsæde for Politiet og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning finder sted med kort varsel.
Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd.

Det er IKKE tilladt at medbringe store tasker på rundvisningen og at parkere langs Politigården.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle deltageres navn og adresse oplyses til politiet forud for rundvisningen. Vi skal derfor have disse oplysninger senest 10 dage før rundvisningen. Alle deltagere skal have adresse i Danmark. OBS: Ved tilmelding af flere personer på samme tid, skal der opgives navn, adresse, telefonnummer, email-adresse, samt fødselsdag på samtlige personer. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, senere end tilmeldingsfristen.

Det er vigtigt at skrive sig på venteliste ved fyldt hold, da LOF Skolen opretter nye rundvisninger i takt med, at ventelisten er stor nok.
HUSK: At medbringe gyldigt billede-id (kørekort eller pas), da det skal fremvises ved indgangen til Politigården.

MØDESTED: Indgangen til Politigården ved Polititorvet.

Praktisk info

OBS: Omviserne på Politigården har så mange gode historier, at de har tendens til at brede sig ud over de to planlagte to timer. Du bedes derfor forberede dig på, at rundvisningen godt kan tage længere tid (ml. 30-60 min) end planlagt.
Nummer
201052 - Rundvisning på Københavns Politigård
Første mødegang
onsdag den 11.03.20 kl. 17:00 - 19:00
Adresse

Københavns Politigård, Polititorvet, 1567 København V

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
onsdag den 11.03.20

Kl. 17:00 - 19:00

Med LOF repræsentant LOF Skolen, Rudersdal

Polititorvet, 1567 (Indgangen)

Se på kort