Kom med os ud i naturen - Nu må vi igen være sammen udenfor

Nyhed

Klap Storebæltsbroen på maven

Kom med vores dygtige naturvejleder Henning Christensen på vandretur og hør om Broen, Isbådstransporterne og Christians 4. Posthus/Revhuset. vi runder også Fuglereservatet Lejodde. Turen er på ca. 4 km med en lille kaffepause undervejs.

Se mere om turen her

Keramik i Meretes have

"Vi kan lege med ler udenfor i min have", sagde Merete. Som sagt så gjort - du skal ikke vente for længe for Meretes holde bliver hurtigt fyldt op. Merete har forskellige weekendkurser samt kurser i hverdagen.

Se alle Meretes hold her
Nyhed

4 Vandreture - natur og kultur i Korsør

Henning tager os med rundt i og omkring Korsør. Vi skal høre om Isbådstransporterne, Bomhuset, Korsør Miniby, Ceres Fiskerihavn mm. Opleve fuglereservatet Lejodde og den forårsgrønne Lystskov, dufte til Ramsløg og nyde den bedste udsigt.

Se mere om de 4 ture her

Jakob er klar i Østre Anlæg med Qi Gong

Nu kan vi igen nyde godt af Jakobs store erfaring med Qi Gong, når han guider os igennem de rolige og elegante bevægelser i Qi Gong, så vi bl.a. få løsnet spændinger i kroppen. Jakob har hold formiddag og efter fyraften.

Se holdene her
Nyhed

10 sy-teknikker - gør din syning lækker

Er du én af de mange, som har siddet hjemme og syet på et projekt? Nu kan du få hjælp af Gitte til at komme et skridt videre, når hun præsentere sine 10 favorit teknikker. For begyndere og letøvede. Det foregår naturligvis udenfor.

Læs mere her
Nyhed

Slow fashion og bæredygtighed i det fri

Har du hørt om Slow fashion, passivt tøj, aktivt tøj, basis tøj uden udløbsdato osv. men egentlig aldrig tænkt over, hvad den dybere mening med det er? For mig er bæredygtighed at tage ansvar - kom og hør Gitte fortælle mere

Læs mere her

Yoga i Slagelse eller Skælskør

Er du til blid Hatha yoga? Er du til skønne rolige omgivelser? Så kom med på Vivi's yogahold på skønne Villa Fjordhøj eller i Østre Anlæg. Vivi har også en vandretur på Røsnæs med yoga undervejs.

Se alle yogahold her

Kom med Hanne Sømark ud og få rørt dig

Hanne tager os med på en rask gåtur, med indlagte øvelser undervejs, så hele kroppen arbejdes igennem.

Se hendes hold her

Kom med til skønne Røsnæs

Oplevelse

Vandretur på Røsnæs med naturguide

Oplev storslået udsigt til Samsø, slugter og skrænter - nok de flotteste i landet. Stranden, skov, overdrev. Vores erfarne turistvejleder Henning fortæller om Røsnæs historie og naturen, du kan også få tips til spiselig planter undervejs.

Se mere om turen her
Oplevelse

Vandring, yoga og unik natur

Vi vil bevæge os igennem de grønne bakker, opleve det glitrende blå hav og nyde den smukke natur på Røsnæs. Vivi guider os på en 6 km gåtur med ophold undervejs hvor vi sanser naturen. Vi slutter af med blid yoga på den smukke eng.

Se mere om turen her

Online undervisning - indtil vi må mødes igen

Hans-Jacob og hans deltagere mødes med guitar på nettet

Læs mere om Hans-Jacob her

Anette og hendes deltagere træner stemmen på nettet

Læs mere om Anette her

Cristina træner yoga med sine deltagere på nettet

Læs mere om Christina her

Du kan altid tilmelde dig et hold, som er startet - hvis det er ledig pladser

 

Vigtig information

Ændringer pga. Coronavirus

Fra 1. marts må vi igen være sammen udendørs. Hold og aktiviteter indendørs må start op fredag den 21. maj 2021. Alle vores deltagere, som er berørte får besked på mail eller SMS.

Læs mere her

Vi er på kontoret tirsdag og torsdag

Vi er tilbage på kontoret for tilmelding og betaling tirsdag og torsdag kl. 10 - 12 Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Mandag til torsdag kl. 10 - 14.